Solarsupport

Fotovoltaische montagesystemen

Door de ervaring die wij doorheen de jaren opgebouwd hebben in zonne-energie ligt onze missie in het ontwerpen van montagesystemen voor zonnepanelen en het leveren van de gepaste producten.

Elk type dak heeft zijn mogelijkheden en beperkingen. In functie hiervan is het belangrijk het gepaste montagesysteem te kiezen om aan de gevraagde mechanische eisen te voldoen zonder de prijs onnodig hoog te laten oplopen.

Stand alone systemen

Fotovoltaïsche zonnepanelen kunnen als onafhankelijke energiebron gebruikt worden. In samenwerking met het plaatsen van batterijen en regelaars kan dit zelfs een continue weersonafhankelijke energiebron worden.

Hier staan wij u ook graag bij voor het ontwerpen van het project en het leveren van de geschikte materialen. Zo kunnen jullie als installateur rekenen op betrouwbare materialen en een juiste configuratie.

Ook het leveren van ontkoppelkasten voor grotere pv installaties valt onder deze noemer.

Zonnecollectoren

Met onze afdeling zonnecollectoren kunnen wij rechtstreeks van de europese producent hoog kwalitatieve zonnecollectoren voor het produceren van warm water leveren.

Wij bieden ook de nodige ondersteuning bij het ontwerp van de systemen indien dit gewenst wordt. Een thermische zonnepaneel installatie is en blijft immers een krachtbron die op een juiste manier geïmplementeerd dient te worden.